Suntem MediaStudio,
Oferim servicii profesionale de fotografie si videografie

Fie că dorești un pachet complet pentru evenimentul tău (fotograf, videograf, cabină foto, drona, albume), fie că dorești fotografii sau un clip de prezentare pentru afacerea ta, noi iti oferim consultanta, venim cu idei, astfel incat produsul final sa fie unul pe placul tau.

De Ce Noi?

FILMari CU drona

Compozitii cinematice si filmari aeriene facute intr-un mod profesionist. Totul GRATUIT

Profesionalism

Facem totul din pasiune. Dacă ai un produs sau o afacere pe care vrei sa o promovezi, imaginea este foarte importanta. Cream contextul, asezam luminile cum trebuie si editam fotografiile pentru tine.

Investim in echipament

Lucram cu chipamente performante! Intrucat trăim într-un boom al tehnologiei, consideram ca actualizarea constanta a echipamentelor este o necesitate.

Livram rapid materialele

Dorinta de a le avea începe imediat după ziua evenimentului, așadar ne străduim să livrăm materialele în cel mai scurt timp.

Viziune diferita

Chiar si cele mai mici lucruri vor fi surprinse intr-un mod unic

focus pe cunostinte

Investim in noi, suntem la curent cu ultimele noutati, tehnici si metode.

Multumim pentru toate momentele pe care voi ati reusit sa le evidentiati in cea mai importanta zi din viata noastra!
Ati fost minunati, implicati, intr-un cuvant - profesionisti!
O sa va recomandam cu mare drag apropiatilor si, cine stie, poate mai colaboram pe viitor la urmatoarele evenimente!

Daniel Tudorache

Multumesc inca o data Alexandra si Marius! O echipa de profesionisti care iubesc ceea ce fac, dupa cum se vede in pozele noatre si nu numai :-). Momente frumoase, emotii unice, zambete, gingasie, cele mai dragi persoane din viata mea, pe toate le-ati surprins cu maiestrie. Ne-ati oferit amintiri deosebite, care ma vor face sa retraiesc acele momente frumoase peste ani si ani !

Lipan Raducanu Catalina

Va mulțumim din suflet, pentru minunatele amintiri și dovada de profesionalism de care ați dat dovadă ! Datorita talentului dumneavoastră ne-am ales cu cele mai frumoase amintiri de la botezul micutei noastre ! Sunteți un om minunat și dedicat profesiei !

Mary

Multumim tare mult Alexandra si Marius pt minunatele amintiri! O super echipa care a dat dovada de profesionalism asa cum stiu ei mai bine!Felicitari pt tot ce faceti

Ciocirlan Roxana